Ananas lyofilizovaný v bílé čokoládě 200g

Sladký i kyselý, jemný i křupavý. Ne, tohle není žádná hádanka! Jsem to já, křupavý lyofilizovaný ananas v úžasně jemné bíle čokoládě. Okouzlím všechny Tvé smysly. Tak na co ještě čekáš?

  • sladko-kyselá chuť
  • originální produkt
  • malé kousky
standardní cena: 369 Kč –33 % 247 Kč 205,83 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Ananas lyofilizovaný v bílé čokoládě 200g
Ananas lyofilizovaný v bílé čokoládě 200g
Akce
369 Kč –33 %

Detailní popis produktu

Ještě jste neslyšeli o ananasu v bílé čokoládě? My také ne, a proto jsme pro vás tuhle originální zdravou sladkost vyrobili. Vzali jsme křehoučké kousky mrazem sušeného ananasu a pomalu je obalili v jemné bílé čokoládě a pravý tropický říz jsme ještě podpořili ananasovým práškem na povrchu. Decentní kyselost lyofilizovaného ananasu se totiž se sladkostí bílé čokolády perfektně prolíná.

Vznikla tak originální dobrota, která doslova omráčí vaše chuťové pohárky. Tato česká sladkost z naší dražovny je báječným jedlým dárkem. Pokud si ji však budete kupovat pro sebe, doporučujeme vzít rovnou dvě balení. První sáček totiž zmizí na posezení! 

TOP informace o ananasu v bílé čokoládě

  1. Je to originální jedlý dárek domácí výroby.
  2. Ananas, stejně jako jiné ovoce a ořechy, obalujeme do čokolády v naší dražovně.
  3. Na výrobu jsme použili českou čokoládu ze Dvora Králové, kde funguje závod s tradicí od roku 1992.
  4. Protože je lyofilizovaný ananas křehký, musíme být při jeho obalování v čokoládě velmi opatrní a trpěliví, jinak by se rozpadl.
  5. 24 g lyofilizovaného ananasu obsahuje 100 % DDD vitamínu C, který přispívá funkci imunitního systému.
  6. Náš ananas je pěstován bez fytohormonů a chemických postřiků.

Jak se lyofilizuje ananas?

Lyofilizace je jiný pojem pro sušení mrazem. Díky velmi nízkému tlaku a teplotě, dochází při tomto procesu k sublimaci zmrzlé vody. To znamená, že voda se mění z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (páry), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Suroviny se nejdříve hluboce zmrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. 

Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g2061 kJ / 494 kcal
  • Tuky23,6 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny14,4 g
  • Sacharidy66,1 g
  • z toho cukry57,2 g
  • Vláknina0 g
  • Bílkoviny3,75 g
  • Sůl0,2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Smoothie Food
Složení: Bílá 29% čokoláda 70 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, sušená syrovátka, laktóza, emulgátory: sójový lecitin a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagaskar), ananas lyofilizovaný 29 %, ananas lyofilizovaný prach 1 %
Dieta: Bez lepku
Zpracování: V bílé čokoládě
Chuť: Kyselá, Sladká
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Trvanlivost: 3–8 měsíců
Skladování: Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Balení: Znovuuzavíratelný ZIP sáček
Úprava: dražované sušené ovoce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: