Mango lyofilizované kousky 100g

Křupavé, sladké a s výraznou chutí? Ano, to jsem já! Děti i dospěláci mě milují, a to nejen díky výrazné chuti, ale i díky mé omamné vůni! Jsem skvělé ve všech podobách.

  • intenzivní chuť
  • křupavé 
  • přirozeně sladké
Položka byla vyprodána…
standardní cena: 274 Kč –18 % 222 Kč 185 Kč bez DPH
Dostupnost: Vyprodáno
Mango lyofilizované kousky 100g
Mango lyofilizované kousky 100g
Akce
274 Kč –18 %

Detailní popis produktu

Mango z obchodu milujeme, ale protože k nám cestuje z velké dálky, sklizeň častokrát probíhá příliš brzo. Na pult v obchodě tak mango vyloží dřív než je perfektně dozrálé. Proto jsme se rozhodli pro vás mango lyofilizovat přímo tam, kde vědí, jak ho správně pěstovat. Díky šetrnému sušení se z výrobku odpaří všechna voda, ale chuť, vůně a živiny nadále zůstávají.

Mrazem sušené mango se příjemně rozplyne na jazyku. Lyofilizované ovoce je bez přidaného cukru a jiných aditiv, pěstované bez fytohormonů a jiných chemických látek. Čisté, sladké a plně vyzrálé mango teď můžete mlsat každý den. Stačí jen otevřít sáček! 

TOP informace o lyofilizovaném mangu

  1. Plátky jsou krásně nadýchané a v puse se příjemně rozplynou.
  2. Lyofilizace je šetrný způsob sušení, při kterém mango neztrácí vitamíny.
  3. Mango obsahuje vitamíny C, B, E a betakaroten, bohaté na draslík, hořčík, zinek a mangan.
  4. Je pěstované bez fytohormonů a chemických postřiků.
  5. Naše sušené mango je zcela bez cukru.
  6. Mangovníky pocházejí z Asie, ale mnoho z nich je ohroženo kvůli odlesňování.

Poznámka nákupčího

„Původně jsme nabízeli jiné lyofilizované mango, ale stávalo se, že obsahovalo zbytky slupek nebo tvrdé dužiny z okolí jádra. Nové plátky manga tímto problémem předchází – jsou ručně krájené a zbavené všech nedostatků. Navíc se mi podařilo zajistit fancy kvalitu. V ní jsou všechny plody dozrálé, krásné, sladké a mají nadýchanou a jemnou strukturu, která se lépe konzumuje.“

 

Jak se mango suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se mango hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom ho vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Křupněte si mango každý den! 

Doplňkové parametry

Kategorie: Smoothie Food
Dieta: Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Skladování: Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: